Stel je voor je bent een bouwvakker, druk in de weer met een nieuw flatgebouw dat wordt gebouwd aan de rand van een stad. Het schiet allemaal lekker op. Dat is ook maar goed, want je werkt met eens strakke deadline. Vertraging past niet in het plaatje. Maar dan, zoals zo vaak gebeurd in Nederland, slaat het weer plotseling om en komt het met bakken uit de lucht. De lasser kan niet verder, metselen is uit den boze, de elektriciën kun je afbellen en aan schilderen hoef je al helemaal niet te denken. Dit kun je er niet bij hebben. Wat is een oplossing?

Wat is een werktent?

Een tent, werkelijk is dat de oplossing horen we je denken. Ja, vaak denk je bij een tent toch vooral aan vakantie of een feestje, maar niets is minder waar. Een werktent is een speciale tent ingericht voor de bouw. Deze is ingericht om snel op en af te bouwen zodat het erg mobiel is en over de hele bouwplaats ingezet kan worden. Daarnaast is de werktent gemaakt van een erg krachtige constructie. Hij kan dus tegen een stootje, iets dan erg belangrijk is voor op de bouw. Ten slotte, is het doek ook vlamvertragend, waardoor ook lassen geen probleem is. Voor meer informatie over de werktent kun je een kijkje nemen op Donselaar Structures. Zij bieden werktenten aan voor elke vereiste.

Waar gebruik ik het voor

Ja, waar gebruik je een werktent nu voor. Nou zoals de naam al suggereert gebruik je de werktent om te werken. Maar dat wil eigenlijk zeggen, om door te werken. Gaat het plotseling regen dan vlieg je snel de tent in en kun je gewoon door met je werk. Door het inzetten van een werktent ben je dus met weer en geen weer gewoon aan het werk en zul je dus gegarandeerd je deadline halen.