Soms worden we, al dan niet onverwacht, geconfronteerd met een woningontruiming van familie of bekenden, bijvoorbeeld bij een verhuizing of in geval van een overlijden. Daar komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Dat kunnen zaken van organisatorische aard zijn, emotionele betrokkenheid of tijdsdruk. Soms moet een appartement al binnen één week na overlijden zijn leeggeruimd. Het ontruimen van een woning of appartement en het opleveren ervan, vergt meer organisatie en energie dan gedacht. Woningontruiming is zoveel méér dan alleen het leegruimen van alle vertrekken. Woningontruiming Arnhem neemt u deze extra zorgen graag uit handen. Een van onze specialismen is namelijk het ontruimen van woningen.

Woningontruiming Arnhem biedt haar diensten met name aan senioren, hulpbehoevende en mindervaliden aan. Ons team is uitstekend op elkaar ingespeeld en bestaat uit betrokken, bekwame en discrete medewerkers. Wij hebben ruim ervaring in woningontruimingen en bieden u net dat beetje extra aan service en persoonlijke aandacht. Dat weten onze klanten te waarderen met maar liefst een 9,3.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst nemen wij samen uw wensen met u door. Wilt u geheel afstand van de inboedel doen? Dienen er bepaalde stukken naar een bepaald adres getransporteerd te worden? Wilt u een gedeelte van de inboedel opslaan? Wanneer dient de woning opgeleverd te worden? Welke werkzaamheden dienen er plaats te vinden? Pas wanneer het antwoord op al deze vragen duidelijk zijn, stellen wij een plan van aanpak op.

Inboedel opslaan, hergebruiken of afvoeren

Als er nog inboedel in de woning aanwezig is, zijn er twee mogelijkheden. Alle (daarvoor in aanmerking komende) inboedel kan door ons worden opgeslagen. Een prima oplossing als u in alle hectiek het overzicht even niet heeft of u vanwege emoties nog geen afstand van de inboedel wilt of kunt doen. Bij ons bent u bovendien niet aan een langdurige opslagtermijn gebonden. Zo kunt u vrijwel direct weer over de opgeslagen goederen beschikken.

Wanneer u echter wel afstand van de achtergebleven inboedel wilt doen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze spullen worden gesorteerd en afgevoerd. Vanzelfsprekend gebeurt dit sorteren door ons zeer zorgvuldig en letten wij er op dat er zich onverhoopt geen kostbare of persoonlijke zaken tussen de af te voeren goederen bevinden. Mochten wij dit soort zaken toch tegenkomen, dan zullen wij deze voor u veiligstellen en persoonlijk aan u overhandigen.
Na het sorteren worden de nog bruikbare spullen door ons aan een goed doel worden geschonken. Zo snijdt het mes aan twee kanten. U heeft geen omkijken meer qua het sorteren en afvoeren van de inboedel, terwijl andere mensen ermee worden geholpen. Onbruikbare goederen worden op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Het opleveren van de woning

Behalve het sorteren, transporteren, afvoeren of het opslaan van de betreffende inboedel, kunnen wij er ook voor zorgen dat uw ontruiming woning, zelfs binnen één dag, wordt uitgevoerd. Wij hebben hiervoor een uiterst bekwame klusjesman in dienst. De diverse werkzaamheden kunnen bestaan uit:

  • Het verwijderen van vloerbedekking, laminaat of andere ondergronden
  • Het egaliseren van de ondergrond
  • Het verwijderen van gordijnen, vitrage of jaloezieën
  • Het verwijderen van gordijnrails en schroeven
  • Het verwijderen van behang
  • Het afdichten van gaatjes in muren
  • Het witten van de muren
  • Het uitgebreid reinigen van badkamer, keuken en toilet
  • Het bezemschoon opleveren van de woning
  • Het in originele staat terugbrengen van de woning

Wanneer het een huurwoning betreft, wordt deze conform de eisen van de woningbouwvereniging of verhuurder door ons opgeleverd. Wanneer het een koopwoning betreft, confirmeren wij ons aan de eisen en afspraken zoals die door de makelaar zijn vastgelegd. Wij regelen, indien gewenst, ook de sleuteloverdracht voor u. U krijgt binnen het gehele traject van woningontruiming een vaste contactpersoon toegewezen, die met raad en daad voor u klaarstaat.

Nieuwsgierig geworden?

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze website https://www.woningontruimingarnhem.com/.

Behalve woningontruimingen, ontzorgen wij u ook bij reguliere verhuizingen en kunt u bij ons terecht voor het opslaan van inboedel. Bezoekt u eens onze website voor meer informatie of stel ons uw vraag via info@woningontruimingarnhem.com.