Een nieuwe eettafel, salontafel of een tafel voor in de tuin? Wat is er dan mooier dan een tafelblad op maat. Een standaard te verkrijgen tafel biedt nu eenmaal niet altijd wat je nodig hebt. Dit is een goede optie voor als je een aparte vorm nodig hebt of een maat die niet gemakkelijk te verkrijgen is.

Een tafelblad precies naar jouw wensen

Wanneer je een tafelblad nodig hebt, heb je uiteraard ook een aantal wensen. Je wilt gebruik maken van een bepaald soort hout, in een bepaalde kleur, met een specifieke maat en bewerking. Als dit niet mogelijk blijkt in de reguliere woningwinkels is laat je deze simpelweg op maat maken.

Bij op maat gemaakte keukentafels zijn de mogelijkheden namelijk simpelweg eindeloos. Jij bepaalt precies hoe het blad eruit komt te zien. Wil je dat ene speciale hout uit het Braziliaanse regenwoud? Moet het speciaal bewerkt zijn of een zeer specifieke maat hebben? Met op maat gemaakte tafelbladen kan het.

Dankzij zeer precieze processen, die vaak in ieder geval gedeeltelijk machinaal gaan, wordt het mogelijk om vrijwel alle wensen toe te passen op het tafelblad. Doordat bepaalde processen machinaal gaan, hoeven op maat gemaakt tafelbladen ook niet super veel te kosten. Ze zijn dus (vrijwel) niet duurder dan de standaard tafelbladen.

Kwaliteit gaat altijd voorop

Het is wel de bedoeling dat je voor een lange tijd kunt genieten van jouw op maat gemaakte tafelblad. Niemand wil na een jaar alweer een nieuw tafelblad nodig hebben. Met precies op maat gemaakte tafelbladen is dit ook zeker niet het geval.

Dit soort tafelbladen worden met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. De allerfijnste machines en het beste vakmanschap wordt ingezet. Het eindproduct wordt op alle details gecontroleerd en enige vorm van oneffenheden worden verwijderd. Jij behoort namelijk altijd een perfect tafelblad te ontvangen.

Heerlijk genieten

Uiteraard kun je met het tafelblad doen wat je wilt. Grote kans dat je er een stel mooie tafelpoten onder zet, die er precies bij passen. Wellicht zijn zelfs deze op maat gemaakt. Hiervoor kun je kiezen bij het bestellen van het tafelblad. Dan krijg je alles in één keer geleverd.

Uiteindelijk staat de tafel dan bij jou thuis. In de woonkamer, bijkamer, eetkamer of in de tuin. Precies waar jij hem wilde hebben. Ongetwijfeld dat de tafel het pronkstuk in huis zal zijn. Er is immers niet omheen te lopen, figuurlijk dan natuurlijk. Pak een kop koffie of thee en schuif heerlijk aan bij jouw bijzondere tafel.

Bron: www.schilder-inutrecht.nl