Wil je, ook al is het buiten nog fris, toch in je eigen voor- of achtertuin kunnen loungen? Dat kan met infrarood verwarming van Polarheat. Deze verwarmingsmethode is uiteraard bij iedereen wel bekend van het buitenterras van café en strandtent. Maar je kunt ook een prima terrasheater voor een voordelige prijs voor privé gebruik vinden. Infrarood verwarming is een doelgerichte verwarmingsmethode, die naar die plek straalt waar je de warmte zoekt. Infrarood terrasheaters kun je op verschillende plekken onder een overkapping of parasol bevestigen. Zo springen ze niet in het oog en zijn ze toch effectief en prettig warm. Lekker behaaglijk op je eigen terras! 

Infrarood in huis

Ook binnenshuis is infrarood verwarming een effectieve verwarmingsmethode. Netjes verwerkt in het interieur, is het een esthetisch mooie manier om een deel van je woning te verwarmen. Doordat er geen energie verloren gaat aan het verwarmen van de hele ruimte, is het bovendien een energiezuinige en duurzame methode. Met het juiste aantal verwarmingspanelen kun je aparte zones, bestuurd met bijpassende thermostaten, creëren. Dit kan zorgen voor een ongelooflijke besparing van zelfs 20 procent op je huidige energierekening. Niet gek toch? 

Vier soorten infrarood panelen

De keuze in de diverse soorten infrarood panelen is met het toegenomen gebruik van de laatste jaren mee gegroeid. Zo zijn er aluminium, stalen, glazen, aluminium en spiegel infrarood panelen. Aluminium panelen zijn onder meer door het lichte gewicht zeer geschikt voor plafond montage. Stalen panelen zijn robuust, duurzaam en geschikt voor systeemplafonds. Met glazen infrarood panelen combineer je een fraai uiterlijk met functionaliteit. Een glazen paneel kun je zelfs voorzien van een gepersonaliseerde afbeelding. Een unieke verwarming decoratie! Spiegel infrarood panelen zijn verreweg het meest geschikt voor de badkamer. Je spiegelt jezelf in je eigen verwarming. Twee functies in één! Als je daar niet warm van wordt…