Door de digitalisering zijn ook niet de huibeveiligingstechnieken achtergebleven. Ook de alarmsystemen zijn geavanceerder geworden door de jaren heen. Op de markt kan je verschillende merken alarmsystemen vinden met verschillende specificaties en opties. Het is een moeilijke keus, maar je moet je zelf beschermen tegen inbrekers. Maar dit artikel is er om je te helpen. Hier vind je de beste alarmsystemen die je kunt aanschaffen voor jouw woning of kantoor.

  1. Vivint

Vivint Smart Home is een veelzijdig, draadloos huisbeveiligingssysteem dat professionele installatie vereist na een optioneel gratis huisadvies. Vivint biedt ook professionele monitoring afhankelijk van de functies die je kiest. Systemen omvatten centrale bedieningspanelen, bewegingsmelders en rookmelders. Met behulp van de hooggewaardeerde Vivint Smart Home-app, beschikbaar voor mobiele Android- en Apple-apparaten, kunnen gebruikers alarmen in- en uitschakelen, smarthome-apparaten bedienen, realtime waarschuwingen ontvangen en live video bekijken. De Vivint-app is compatibel met Amazon Echo, Element Thermostat, Google Home, Philips Hue en vele andere slimme apparaten voor thuisgebruik.

  1. Frontpoint

Bij Frontpoint draait alles om eenvoudige doe-het-zelf-installatie. Apparatuur omvat draadloze functionaliteit en plak strips om de installatie eenvoudig te maken, en de Frontpoint-app biedt niet alleen uitgebreid advies voor doe-het-zelvers, maar biedt ook een hulplijn om te bellen als je tegen problemen aanloopt. Klantenservice is ook bovengemiddeld en de complete mobiele app van het bedrijf wordt bij elk abonnement geleverd.

  1. SimpliSafe

SimpliSafe biedt flexibele, middelgrote huisbeveiligingsoplossing. Het is redelijk in prijs. Maar een maandabonnement is nodig aangezien het traditioneel lokaal alarmsysteem geen cloudopslag voor video bevat. SimpliSafe biedt een indrukwekkende reeks sensoren, waaronder ingangs-, bewegings-, water- en rookmelders en een satellietsirene. Het systeem is vrij eenvoudig te installeren omdat het bijna volledig draadloos is, en als je toch hulp nodig hebt kan je de slotenmaker vragen.

  1. Abode

Of je nu voor het eerst kiest voor slimme beveiliging of een veteraan bent in de wereld van automatisering, de Abode Essentials Starter Kit heeft voor elk persoon wat en daarom is dit een van de beste doe-het-zelf-beveiligingssysteem. Behalve dat het een veelzijdige smart home-controller is met zowel Zigbee- als Z-Wave-integratie – wat betekent dat je het kunt gebruiken om zaken als slimme lampen en slimme sloten te bedienen – is het ook eenvoudig in te stellen. Het systeem van Abode kan ook worden aangesloten op Apple’s HomeKit en worden bediend met Siri.

  1. Link Interactive

Link Interactive biedt een breed scala aan panelen, sensoren, afstandsbedieningen, rook- en koolmonoxidedetectoren, camera’s voor binnen en buiten, slimme sloten, thermostaten en verlichting – alles wat je nodig hebt voor inbraakdetectie, bewaking, omgevingsbewaking en domotica met de vrijheid om te bouwen op jouw maat. Het is een geweldige tool om het systeem te configureren en de rol van elk apparaat te leren kennen. Het is mogelijk om een ​​zeer goede prijs te krijgen met Link Interactive met de juiste apparatuur keuze en serviceovereenkomst. Klanten kopen apparatuur van tevoren en tekenen een contract voor 1, 2 of 3 jaar aan. Apparatuur draait aan de dure kant, maar Link beloont langere contracten met steeds grotere kortingen apparatuur.