Sloten moet je altijd laten plaatsen door een top slotenmaker. Een slotenmaker kan jou advies geven over goede sloten, maar niet te vergeten ook over moderne lampen voor op kantoor.

 

Een kantoor is de ruimte waar jij zeker de helft van de dag door brengt. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte zo aangenaam mogelijk is. Behalve mooie muren en goede ventilatie is  verlichting zeer belangrijk. In een ruimte die slecht belicht is kun jij je heel moeilijk concenteren omdat het simpelweg te donker is en jij veel meer moeite moet dingen om documenten en voorwerpen te kunnen lezen en zien.

 

Type verlichting

Bij het kiezen van verlichting kun je kiezen tussen LED lampen en halogeenlampen. LED lampen gaan langer mee dan de halogeenlampen en zijn goedkoper als het gaat om energiebesparing.

 

Kies voor duurzame kantoorverlichting

Duurzame verlichting is goed voor de milieu en bespaard jou ook heel veel energiekosten. Duurzame kantoorvelichting verhoogd ook arbeidsproductiviteit omdat het de werkplek inspireert. Tevreden medewerkers zorgt voor een hoge productie.

 

Ooit gehoord van verlichting dat invloed heeft op jou humeur, welzijn en de gezondheid? Deze 3 zaken worden veroorzaakt door de human centric lighting. Deze type verlichting kan de ritme van de mens ondersteunen waardoor wij mensen ons beter kunnen concentreren.

 

Bij het kiezen van verlichting dienen de volgende zaken in acht te worden genomen:

  • De verlichting moet niet te sterk zijn

Een kantoorruimte dient verlichting te hebben met een UGR waarde van minder dan 19. UGR betekend Unified Glare Rating.

  • Plaats verlichting met de juiste sterkte

Een kantoorruimte heeft een lichtsterkte van 200 en 750 lux nodig.

  • Kies voor de juiste kleur verlcihting

Een kantoorruimte heeft witte verlichting nodig met een kleurtemperatuur van 5000-6000 kelvin.

  • De lampen mogen niet knipperen

Knipperende lampen zorgen voor vermoeide ogen met als gevolg hoofdpijn en migraine. In een ruimte met knipperende verlichting kun je nooit topprestaties leveren.

 

Enkele moderne lampen zijn:

  • De dark hype

Deze lamp is gemakt van plexiglas en heeft TL buizen aan de binnenkant. Met behulp van de TL buizen kan een kantoorruimte goed verlicht worden.  Doordat de lamp gemaakt is van semi transparant materiaal krijgt het plafond ook een mooie kleur. DE lamp komt in drie verschillende kleuren en is een echte aanrader!

  • Flos mini glo-ball

Wil je een goed effect hebben dan zou je deze lamp in een groep moeten plaatsen. Deze lamp is heel simpel maar heeft een elegante uitstraling.  Een groep van deze lamp zou je bij de receptie kunnen plaatsen.

  • Tom Dixon Blow Light & Etch Light

Dit is een hanglamp en staat heel mooi boven een houtenbureau. Een geschikte plek voor deze lamp zou een directiekamer kunnen zijn.

  • Delta light random

Deze lamp past heel goed in een moderne ruimte. Denk aan een moderne vergaderruimte. Deze lamp kun je gebruiken als hanglamp.

  • Luceplan berenice

Een stijlvolle bureaulamp dat op elke type bureau goed tot zijn uiting komt.