Wanneer jou bedrijfspand een terrein heeft is het belangrijk om deze goed te verlichten. Zodra je terrein goed verlicht is voorkom je dat wanneer het donker buiten is dat chauffeurs minder goed zicht hebben en hierdoor schade maken. Daarnaast is het ook dat wanneer je bedrijf goed verlicht is dat er minder snel wordt ingebroken waardoor je hierdoor ook minder schade hebt.

Door te kiezen voor LED terreinverlichting ben je niet alleen milieubewust bezig, maar bespaar je hiermee ook geld. LED verlichting gebruikt ongeveer 90 procent van de stroom voor het afgeven van licht terwijl een ouderwetse gloeilamp maar 3 tot 9 procent afgeeft als licht en de rest als warmte.

LED verlichting gaat daarnaast veel langer mee ongeveer heeft een led lamp 30.000 branduren waardoor je deze veel minder vaak hoeft te vervangen. LED verlichting is wel duurder in aanschaf, maar doordat deze langer meegaan en je ze minder vaak hoeft te vervangen bespaar je hier uiteindelijk veel mee op de kosten. Doordat je ze minder vaak vervangt bespaar je ook weer in verpakkingsmaterialen wat goed is voor het milieu. Zo help je niet alleen je zelf door geld te besparen, maar help je het milieu direct een handje mee.

LED voor utiliteitsbouw en terrein

Hierdoor is het een goede keuze om als bedrijf te kijken naar voor led verlichting terrein. Voor ieder bedrijf is het verschillend de hoeveelheid licht die ze nodig hebben en waar de verlichting het beste kan hangen. Hierdoor wordt er voor ieder bedrijf een persoonlijk lichtplan opgesteld. Zo behaal je het meest optimale resultaat qua verlichting. Doordat ieder bedrijf groeit en verandert kan de behoefte naar licht ook veranderen. Misschien breidt je je bedrijf wel uit met een grotere locatie waardoor je terrein ook groter wordt. Daarom is het belangrijk om ook je lichtplan regelmatig te bekijken of deze nog optimaal is voor je bedrijf.