Er komt nogal wat kijken bij het uitzoeken van je raamdecoratie. Welke stijl wil je voor de ramen hangen? Ga je voor nieuwe jaloezieën of juist voor de gordijnen Welke eigenschap moet je nieuwe raamdecoratie hebben? Verduisterend of juist kies je voor materiaal wat subtiel licht doorlaat? Of kies je voor Plisségordijnen zodat je de ultieme controle hebt over licht, privacy en positionering van je gordijnen. Hoe je het ook went of keert het is een hoop werk en een belangrijke keuze. Het moet uiteindelijk je de privacy gunnen die je nodig hebt en bij je stijl passen. Wel zo fijn dat je de laatste strohalm genaamd op maat maken niet zelf hoeft te doen en uit kunt besteden.

De passende factor die het afmaakt

Je bent erna lang wikken en wegen uitgekomen en hebt gekozen voor houten jaloezieën. Een degelijke keuze die je jaren plezier geeft en een aanwinst is voor de kamers waar ze komen te hangen. Niet alleen staan ze fraai in je woning, houten jaloezieën bieden je ook privacy en ruimte om te spelen met je lichtinval. Echter is er nog dat laatste stuk werk. Het pas en meet werk. En ga je ze zelf op maat maken of besteed je dat liever uit? Uitbesteden heeft de voorkeur als het op het materiaal hout aankomt. Je kunt er zeker van zijn dat als je houten jaloezieën op maat laat maken je geen schade krijgt aan je nieuwe jaloezieën en ze perfect passen in het raam waar je ze gaat hangen. Dat lijkt on wel een aangename optie na al het werk wat je gedaan hebt om tot deze keuze te komen. Ga gerust zelf aan de slag als je zeker bent van je zaak, maar weet dat deze optie er is voor je als je wat meer gemak zoekt bij het laatste stukje werk aan je jaloezieën.

Een goede raad, neem gordijnen op maat

Naaimachines, scharen, op maat knippen en gordijnbanden stikken. Klinkt als een hoop werk na het uitzoeken van je gordijnen vind je niet? Neem van ons een goede raad aan en laat je gordijnen op maat maken. Het maakt het ophangen en monteren een stuk makkelijker. Voor andere varianten van gordijnen zoals vouwgordijnen of plisségordijnen is het op maat laten maken een optie die we je zeker aanraden. Dit door de specifieke vorm die die soorten gordijnen hebben wat het lastiger maakt ze precies op maat te krijgen. Ben je handig en een genie achter de naaimachine of wil je het gewoon proberen? Ga gerust je gang! Zoek je net dat stukje minder werk en wil je meer zekerheid hebben dat het goed gedaan is. Laat ze dan op maat maken en geniet van je nieuwe raamdecoratie zonder extra werk.