Als je een woning wilt gaan verkopen is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van Funda. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de verschillende stappen die je moet uitvoeren als je een woning op Funda wilt zetten voor de verkoop. Na het lezen van dit artikel weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om je woning zo goed mogelijk te doen promoten op Funda waardoor de kans op verkoop wordt vergroot. Heb jij naar aanleiding hiervan nog additionele vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste woning en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Stap 1) Maak mooie foto’s van de woning

Als je de woning gaat verkopen is het goed om ervoor te zorgen dat je mooie foto’s hebt. Als je namelijk geen goede foto’s hebt zul je merken dat de woning minder snel wordt verkocht en dat is natuurlijk zonde. Om deze reden is het goed om hiervoor een specialist in te schakelen zodat je zeker weet dat je de beste foto’s en kwaliteit zult hebben die je nodig hebt. Mocht jij hierover meer informatie willen, dan is het zeker aan te raden om contact op te nemen met een fotograaf die gespecialiseerd in het fotograferen van woningen. Hierdoor weet je zeker dat je de beste kwaliteit foto’s krijgt.

Stap 2) Het laten maken van een plattegrond

Als tweede in het stappenplan huis verkopen via Funda is het goed om een plattegrond door een specialist te laten maken. Hierdoor krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden en afmetingen. Dit is van groot belang omdat mensen willen weten hoe groot een bepaalde kamer is en hoe ze het beste de woning kunnen inrichten. Heb jij naar aanleiding hiervan nog vragen? Dan is het zeker aan te raden om een specialist in te schakelen zodat je zeker weet dat je de juiste afmetingen zult gebruiken voor de woning.

Stap 3) Een omschrijving die mensen aantrekt

Als je vervolgens een woning wilt verkopen is het goed om een duidelijke omschrijving te schrijven die tevens ervoor zorgt dat je mensen triggert om een afspraak te maken. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk aan de slag gaat en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Stap 4) Uploaden op Funda

Als je alles gereed hebt is het vervolgens de kunst om de foto’s, het plattegrond en de omschrijving te uploaden. Hierdoor wordt jouw woning zichtbaar op Funda en kun je nu wachten op telefoontjes die binnenkomen stromen. Het advies hierbij is om meerdere afspraken te plannen zodat je mensen tegen elkaar uit kan laten onderhouden. Hierdoor weet je zeker dat je het maximale voor je woning zult krijgen en dat is natuurlijk wel zo prettig. Heb jij nog vragen naar aanleiding van dit stappenplan? Neem gerust contact met ons op!